Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Grup Popular es reuneix en Madrid amb Diputats del seu grup per a reivindicar la terminació de la CV-50

 La reunió mantinguda a Madrid pels regidors populars ha volgut posar de manifest la importància d'aquesta infraestructura per a la Comarca Camp de Túria.

El Grup Comarcal Popular ha aconseguit el compromís dels diputats d'elaborar una PNL per a aconseguir inversions a través dels Fons NEXT per a la finalitzar la CV-50.

Els portaveus del Grup Comarcal Popular de Camp de Túria han mantingut una reunió amb els diputats nacionals Vicente Betoret i Oscar Clavell en el Congrés dels Diputats per a plantejar les necessitats de la comarca i per a treballar en l'elaboració d'una PNL que inste el Govern d'Espanya a dotar una part dels fons de recuperació NEXT a través de la signatura un conveni amb la Generalitat Valenciana per a finalitzar l'obra que porta paralitzada des de l'any 2015.

Necessitat fonamental per al rellançament de Camp de Túria

La reunió ha servit per a expressar aquelles necessitats fonamentals per a la comarca de Camp de Túria com la posada en marxa del transport comarcal, el desdoblament de les vies en la Línia 2 de MetroValencia, obres hidríques, la descatalogació del BIC de la Muralla de Benaguasil i la finalització de la CV-50.

Héctor Troyano, Manuel Pérez i Stephane Soriano han pogut explicar en primera persona als diputats la necessitat de finalitzar la CV-50 per a convertir en motor econòmic a Camp de Túria dins de la província de València.


En paraules dels portaveus comarcals: “la nostra comarca no pot perdre l'oportunitat d'arribar a un acord entre el Govern d'Espanya i la Generalitat Valenciana a través d'una xicoteta part dels 140.000 milions d'euros que rebrem d'Europa i que han sigut a anunciats pel President del Govern de Pedro Sánchez”.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon