Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana permet obtindre el certificat d'empadronament per via telemàtica

• Els veïns i veïnes podran sol•licitar o obtindre el seu certificat d'empadronament directament a través d'internet.

L'Ajuntament de l'Eliana ha posat en funcionament una nova aplicació de padró que ofereix nombrosos avantatges a la ciutadania. Des d'ara, els ciutadans ja poden obtindre el seu certificat d'empadronament directament i sense esperes des de la Seu Electrònica. 

D'aquesta manera, cada veí o veïna de la localitat pot optar, entre altres tràmits, al de certificat individual, per a acreditar la seua residència habitual, o històric (també anomenat col•lectiu), per a certificar la residència de totes les persones que han constat i/o consten empadronades en un domicili juntament amb el o la sol•licitant durant un període de temps determinat.

Així, els ciutadans i ciutadanes que ja disposen de certificat digital podran obtindre-ho en el moment des de les seues cases. Per a aquells que encara no disposen d'ell, podran sol•licitar el certificat d'empadronament però hauran d'acudir a l'Ajuntament de manera presencial per a recollir-lo. En tot cas, la millora dels temps d'espera i l'agilitat del propi tràmit serà evident.

La nova Seu Electrònica és una eina imprescindible per a la realització dels tràmits administratius des de qualsevol dispositiu electrònic (ordenador, mòbil o tauleta) i les 24 hores del dia que permet, entre altres, presentar reclamacions, queixes i suggeriments, autoliquidacions, sol•licitar bonificacions o exempcions fiscals, fraccionar o ajornar pagaments o sol•licitar informes i llicències urbanístiques.

Per a aprofitar al màxim la seua potencialitat la ciutadania ha d'obtindre el certificat de signatura digital, sol•licitant-lo gratuïtament en l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL) situada en el Centre Sociocultural, de dilluns a dijous en horari de 9 a 13 hores.

L'edil de Modernització, Jorge Pérez Comeche, ha recordat que la facilitat d'ús de l'administració electrònica “garanteix major seguretat i transparència en les gestions, no sols amb l'Ajuntament sinó amb qualsevol altra administració”.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon