Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Generalitat confina 26 municipis des del 7 de gener, entre ells Llíria i endureix toc de queda i horari tancament de l'hostaleria

 Entraran en vigor el dijous 7 gener a partir de les 00 hores fins a, almenys, el 31 de gener.

-Es prolonga el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana fins al 31 de gener (acabava el 15 de gener).

-S'avança a les 22 hores el toc de queda. És a dir, a partir d'aqueixa hora no es pot circular pel carrer sense justificant.

Confinament de 25 municipis, com Llíria, Massanassa, Aiora, Utiel, Sedaví, Sollana, Borriol, Atzeneta, Soneja, Jérica, Alcoi, Castalla, Polop,  Guadassuar, Canals, Daimús, Xàtiva, Ontinyent, Anna, Sinarcas, Bonrepòs, entre ells.

Es mantindrà durant 14 dies, després dels quals s'analitzarà la situació epidemiològica. Això implica el tancament total de bars i restaurants (excepte menjar per a portar), tancament de gimnasos i centres esportius, parcs i jardins. A més, es redueixen els aforaments en vetles i enterraments, que passen a ser de 15 persones a l'aire lliure i 10 persones en espais tancats. Les celebracions de noces i batejos es limiten a 15 persones.

-Tancament dels establiments d'hostaleria a partir de les 17 hores. A més, es prohibeix fumar a les terrasses i es limita a quatre persones el nombre màxim de persones que pot haver-hi per taula. S'exceptuen les àrees de servei per prestar servei a professionals del transport, les quals no tindran limitacions horàries.

-Limitació a 6 persones en trobades socials i familiars.

-Prohibició d'esdeveniments i activitats amb concentració de persones.

-Reducció dels aforaments comercials del 50% al 30%, la qual cosa també afecta als aparcaments. S'exceptua als establiments dedicats a alimentació, farmàcia, ortopèdia, veterinària i òptiques, que ho mantenen en el 50%.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon