Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Serra reprén els tradicionals concursos de Nadal

L’Ajuntament de Serra a través de les regidories de Cultura, Festes i Tradicions organitza diferents concursos per dinamitzar la localitat en arribar el Nadal. El tradicional concurs de Betlems i Naixements, el IV concurs de decoració I il·luminació de Façanes i Balcons i el III concurs de decoració d’aparadors del comerç local.

“Els concursos també volen estimular el comerç local no solament amb el concurs d’aparadors, també els premis. Totes les persones guanyadores rebran un xec regal per a gastar al comerç local” comenta l’alcadlessa de Serra, Alicia Tusón.

Podran participar totes les persones empadronades al municipi per a les modalitats de betlems, naixements i decoració de façanes I balcons. El concurs d’apardors està obert a tots els comerços de la població. Les inscripcions estan obertes fins el 18 de desembre a través de la seu electronica o de manera presencial al registre de l’Ajuntament de Serra. La visita del jurat es realitzarà el 21 de desembre i els premis s’entregaran durant el Nadal.

Poden consutlar les bases al web www.serra.es




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon