Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Bétera proporciona mascaretes transparents als seus treballadors per a atendre amb major facilitat

Bétera:


  •  Els empleats públics amb atenció presencial disposaran d'aquestes mascaretes per a facilitar la comunicació amb els veïns i veïnes amb diversitat funcional auditiva.

Els empleats municipals de l'Ajuntament de Bétera han començat a utilitzar mascaretes transparents que permeten comunicar-se amb total normalitat amb les persones amb diversitat funcional auditiva que necessiten recolzar-se en la lectura de llavis i facilitar així un correcte enteniment.

"Volem facilitar al màxim la comunicació dels empleats municipals amb els nostres veïns i veïnes, però també entre els treballadors públics. Amb aquestes mascaretes oferim un servei municipal inclusiu i fomentem la igualtat", ha afirmat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Vedevío.

Aquesta situació sanitària ha fet que l'Ajuntament de Bétera es reinvente i s'adapte a les noves circumstàncies. "Amb l'obligatorietat de les mascaretes vam detectar la necessitat i vam començar a treballar per a adquirir unes mascaretes que permeteren que les persones amb diversitat funcional auditiva pogueren comunicar-se amb total normalitat als edificis municipals", ha explicat el regidor de Personal, Manuel Pérez.

L'Ajuntament ha posat a la disposició dels empleats aquestes mascaretes transparents com unes eines més per a poder exercir les seues funcions d'una manera eficaç i eficient en l'atenció presencial a la ciutadania.

"És una manera d'evitar una barrera per a l'enteniment dels treballadors que atenen de manera presencial als nostres veïns i veïnes", ha explicat el regidor de Personal, Manuel Pérez qui ha continuat, "però a més també comptem amb empleats amb dificultats d'audició i necessiten exercir el seu treball com la resta, en igualtat de condicions".

D'aquesta manera, el Consistori ha donat una solució real i efectiva que li permet ser una administració més inclusiva i accessible.


Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon