Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Consistori de Bétera aposta per una compra segura i de confiança en el seu Mercat dels dimarts

Bétera:


  •  L'Ajuntament ha instal·lat dos dispensadors de gel hidroalcohòlic automàtics i solars i un datafon amb el qual cobrar la taxa del mercat als paradistes eventuals.
  •  A més ja es va adaptar l'espai d'ubicació amb una ampliació que compta amb fins a 4.000 metres quadrats.

 

Tal com ha afirmat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, "comptem amb un mercat de venda no sedentària segur". El Consistori de Bétera suma la instal·lació de dos dispensadors de gel hidroalcohòlic automàtics i que funcionen amb energia solar i un datafon per al cobrament de la taxa d'ocupació, com a mesures complementàries a les que ja es van adoptar el mes de maig.

Els veïns i veïnes poden realitzar les seues compres amb total normalitat, seguretat i confiança des de fa mesos perquè amb les primeres mesures anticovid l'Ajuntament va decidir augmentar l'espai del Mercat fins a 4.000 metres quadrats per a dotar-lo de majors garanties de distanciament i com a conseqüència, de seguretat per als venedors i els clients. "El nostre mercat compta amb una distància de 2 metres entre les parades d'alimentació que són les més concorregudes. Una distància d'1 metre i mig entre la resta de parades i a més, una distància frontal entre la parada i els clients que va entre 8 i 12 metres depenent de la zona", ha explicat el regidor de Mercats, Joaquín Gómez.

A més des d'ara el Mercat dels dimarts compta amb dos dispensadors de gel hidroalcohòlic automàtics que funcionen amb llum solar que s'han situat en dos punts del mercat perquè tots els veïns i veïnes de Bétera que realitzen les seues compres estiguen proveïts d'aquest desinfectant de mans que no precisa que es manipule. "Hem eliminat les botelles de gel i hem instal·lat aquests dispensadors que són més higiènics i no requereixen de contacte", ha remarcat el regidor de Mercats.

Amb les premisses de precaució i prevenció, el Consistori a més ha proveït al personal del Mercat d'un datafon perquè realitze el cobrament de la taxa d'ocupació diària per als paradistes eventuals. D'aquesta manera, s'evita, d'una banda, el contacte directe amb els diners i per un altre, es gestiona de manera més eficaç i eficient el servei de pagament de taxes. "La inclusió d'aquesta fórmula de pagament facilita el treball als nostres empleats municipals així com també prevé el virus en evitar el contacte amb els diners", ha explicat Joaquín Gómez.

També per a complir amb les directrius establides per les autoritats sanitàries s'ha senyalitzat i delimitat tot el perímetre del Mercat a fi de controlar els accessos d'entrada i eixida i l'aforament. Mentre que, d'altra banda, cada dimarts, "de 06:00h a 06:30h es procedeix a la desinfecció del recinte i a les 15:00h a la neteja d'aquest", ha assenyalat el regidor de Mercats.

 


Premsa Bétera
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon