Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Nàquera llança de nou la campanya #NIUNAMÉS #NIUNAMENYS per al Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones 2020

L’Ajuntament de Nàquera s’uneix un any més amb #NIUNAMÉS #NIUNAMENYS a la campanya de sensibilització contra la violència de gènere pel 25 de novembre que és el Dia Internacional de l’eliminació de la violència contra la dona.

Les dues idees fonamentals que té aquesta campanya són clares. D’una banda, mitjançant el compromís del consistori de sensibilitzar a la ciutadania assistint a les víctimes i realitzant campanyes de prevenció i, d’altra banda, conscienciar a tota la població que es tracta d’un problema compartit que requereix que tots s’impliquen per a poder eliminar-ho.

Per tant, l’objectiu a nivell comunitari és aconseguir la implicació d’entitats, associacions, comerços i la ciutadania en general per a donar visibilitat a la campanya durant la setmana del 21 al 28 de novembre a través de les activitats programades i el lliurament de polseres i xapes.

Les tres activitats que tindran lloc seran el Taller de defensa personal dels dies 21 i 28 de novembre, l’exposició ‘No em toques el whatsapp’ del 24 al 30 de novembre i la ‘Clownferencia: dona, vida i riure’ del 27 de novembre a les 19 hores.

L’Ajuntament distribuirà les polseres i les xapes al lema de la campanya en els edificis municipals, ha col•locat un photocall en l’Hall del consistori, il•luminarà en morat els punts estratègics del nucli urbà com poden ser la font de la rotonda i el pont i està realitzant un pla de comunicació en xarxes socials en el qual es farà visible per a tota la població el manifest contra la violència de gènere.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon