Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera estableix mesures extraordinàries per a frenar els contagis de la Covid-19



· Aquestes mesures són complementàries a les establides per la Generalitat Valenciana i el Govern central.

· El Consistori pretén així salvaguardar la salut dels seus veïns i veïnes i previndre l'avanç del coronavirus.

 Contindre la propagació del virus, aquesta és la màxima que persegueix l'Ajuntament de Bétera en aquests moments. Per a això, ha establit un paquet de mesures extraordinàries que previnguen els contagis en el municipi. "Farem tot el que estiga a les nostres mans per a previndre els contagis perquè el nostre únic objectiu és salvaguardar la salut dels nostres veïns i veïnes", ha declarat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio, qui al costat del seu equip de Govern municipal ha decidit establir aquestes mesures complementàries a les ja establides per la Generalitat Valenciana i el Govern central.

D'aquesta manera, s'han decretat unes mesures que impliquen el tancament de tots els parcs, jardins i zones de joc infantils. Es tanquen al públic les dependències municipals, a les quals només es podrà acudir amb cita prèvia.

En referència a l'activitat cultural, d'oci, joventut i turisme s'ajornen les activitats programades en aquests àmbits. I se suspenen els tallers i activitats organitzades per l'Ajuntament.

L'activitat acadèmica obligatòria (escoles i instituts) continuarà amb normalitat mentre que a la Biblioteca municipal se suspenen i per tant, s'ajornen, les activitats en sala, mantenint-se el préstec de llibres. Finalment, l'Ajuntament de Bétera recomana no realitzar reunions d'associacions festives, lúdiques i culturals.

Amb aquestes mesures el Consistori pretén evitar un altre confinament que suposaria un desenllaç fatal per al comerç local i el teixit empresarial de Bétera. "És necessari i urgent que frenem els contagis" ha indicat l'Alcaldessa de Bétera.

Aquestes mesures, que entren en vigor hui, tindran una duració de 15 dies i es prorrogaran en funció de l'evolució de les dades en el municipi. "Apel·lem a la responsabilitat, la prudència i el sentit comú dels nostres veïns i veïnes. A les nostres mans està la salut i l'economia de Bétera", ha conclòs Elia Verdevío.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon