Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Bétera estableix mesures extraordinàries per a frenar els contagis de la Covid-19· Aquestes mesures són complementàries a les establides per la Generalitat Valenciana i el Govern central.

· El Consistori pretén així salvaguardar la salut dels seus veïns i veïnes i previndre l'avanç del coronavirus.

 Contindre la propagació del virus, aquesta és la màxima que persegueix l'Ajuntament de Bétera en aquests moments. Per a això, ha establit un paquet de mesures extraordinàries que previnguen els contagis en el municipi. "Farem tot el que estiga a les nostres mans per a previndre els contagis perquè el nostre únic objectiu és salvaguardar la salut dels nostres veïns i veïnes", ha declarat l'Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevio, qui al costat del seu equip de Govern municipal ha decidit establir aquestes mesures complementàries a les ja establides per la Generalitat Valenciana i el Govern central.

D'aquesta manera, s'han decretat unes mesures que impliquen el tancament de tots els parcs, jardins i zones de joc infantils. Es tanquen al públic les dependències municipals, a les quals només es podrà acudir amb cita prèvia.

En referència a l'activitat cultural, d'oci, joventut i turisme s'ajornen les activitats programades en aquests àmbits. I se suspenen els tallers i activitats organitzades per l'Ajuntament.

L'activitat acadèmica obligatòria (escoles i instituts) continuarà amb normalitat mentre que a la Biblioteca municipal se suspenen i per tant, s'ajornen, les activitats en sala, mantenint-se el préstec de llibres. Finalment, l'Ajuntament de Bétera recomana no realitzar reunions d'associacions festives, lúdiques i culturals.

Amb aquestes mesures el Consistori pretén evitar un altre confinament que suposaria un desenllaç fatal per al comerç local i el teixit empresarial de Bétera. "És necessari i urgent que frenem els contagis" ha indicat l'Alcaldessa de Bétera.

Aquestes mesures, que entren en vigor hui, tindran una duració de 15 dies i es prorrogaran en funció de l'evolució de les dades en el municipi. "Apel·lem a la responsabilitat, la prudència i el sentit comú dels nostres veïns i veïnes. A les nostres mans està la salut i l'economia de Bétera", ha conclòs Elia Verdevío.


Tags: , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :