Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Regidoria de Foment Econòmic de Llíria organitza un curs gratuït d'injecció de materials plàstics

L'objectiu és oferir formació a persones desocupades en un sector amb grans possibilitats laborals al municipi

L'Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria de Foment Econòmic, oferix un curs gratuït de formació en injecció de materials plàstics, per a qualificar a les persones empadronades al municipi, en un sector que compta amb alt impacte d'ocupabilitatz la localitat per la presència d'empreses locals que es dediquen a esta activitat.

Es tracta d'un curs de 60 hores que serà impartit pel Grup Adecco, i que compta amb 17 places disponibles. Per a participar en ell s'exigix estar empadronat a Llíria, ser major de18 anys o comptar amb el permís de conduir, entre altres requisits. A més, per a la selecció es valorarà estar desocupat o estar afectat per un ERO o un ERTO.

Les bases i el model de sol·licitud estan disponibles en el tauler d'anuncis de la web municipal. Les inscripcions es poden realitzar del 27 d'octubre al 3 de novembre a través del correu electrònic adl@lliria.es, en les quals caldrà aportar també el currículum de la persona interessada.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon