Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La fase prèvia del Campionat d'Espanya de frontenis es jugarà a Serra

 El municipi de Serra serà una de les seus que la Federació Espanyola de pilota ha nomenat per a jugar diferents encontres de la fase prèvia al Campionat d’Espanya de Frontenis Preolímpic 2020. 

El Poliesportiu Municipal Héctor Catalá acollirà dotze partides prèvies, en concret dels grups A i L, a este campionat durant el dissabte 19 i diumenge 20 de setembre.

La pista de frontó del poliesportiu que es va remodelar l’any passat per adaptar-la a les mesures reglamentàries també serà subseu del Campionat que es celebrarà del 2 al 4 d’octubre en la veïna localitat de Nàquera. Al campionat, el guardonat Club de Frontenis Portacoeli-Serra participa amb tres equips.

En Esta fase prèvia, les partides es disputaran entre el Valenciano Nat B, el Nàquera B, Torrent B, Xirivella B, Quanrt de Poblet B, el Manises C i el Cheste E. Degut a la situació sanitària per la que estem passant amb la covid19, l’accés estarà limitat als participants i membres acreditats.






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon