Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Benaguasil celebrarà el dimarts 2 d'abril i per primera vegada, un ple telemàtic

L'Ajuntament de Benaguasil està procedint a implementar la tecnologia necessària per a celebrar el dimarts el ple municipal que, per primera vegada serà de manera telemàtica a causa de l'estat d'alarma sanitària provocada pel Covid-19.

Per a això s'han estat realitzant proves amb el departament d'Informàtica per a comprovar la viabilitat del sistema i així poder dur a terme la celebració d'aquesta sessió plenària en la qual s'abordarà el pagament de factures a proveïdors així com les mesures per a minimitzar l'impacte que puga tindre aquesta crisi en la ciutadania.

“Des de la regidoria de Modernització Administrativa hem establit el dispositiu necessari per a celebrar aquest ple que serà el primer en tota la història de l'Ajuntament que se celebre per videoconferència per a complir amb les recomanacions de seguretat davant l'alarma sanitària per coronavirus. A més, aquesta eina serà utilitzada per a dur a terme quantes reunions interdepartamentals siguen necessàries”, ha assenyalat el regidor de l'àrea Stephane Soriano.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :