Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

La Mancomunitat acull una reunió amb el Centre de Coordinació D'Emergències

Responsables polítics i personal tècnic participen en la jornada técnica

 Aquest matí, la seu de la Mancomunitat Camp de Túria ha acollit una jornada tècnica amb l'Agència de Seguretat i Emergències de la Generalitat Valenciana. Alcaldes, regidors i regidors i personal tècnic dels ajuntaments de la comarca han participat en la reunió.

La presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Lola Celda, ha presidit l'acte en el qual també ha participat el Delegat de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil de l'ens supramunicipal, Alejandro Ricart.

Durant la cita s'han tractat diversos assumptes relacionats amb els riscos en el mapa comarcal, els Plans Territorials Municipals així com les Agrupacions Locals de Voluntaris de Protecció Civil.

En paraules de la presidenta de la Mancomunitat “és important que tots els municipis tinguem els plans aprovats i actualitzats, perquè la seguretat no solament depèn del nostre terme municipal sinó que també depèn de tot el nostre entorn”.

“Treballar de forma conjunta i mancomunada podrà millorar l'eficiència i l'eficàcia de tots els nostres plans de seguretat i en definitiva, millorarà la seguretat de tots els nostres veïns i veïnes”, ha explicat Celda.Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :