Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana rep a Mélani García calorosament, després del seu èxit en Eurovisió Júnior

    La jove cantant elianera va signar en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament i va interpretar la seua cançó “Marte” des del balcó davant centenars de fans.

En el matí del passat diumenge 15 de desembre, Mélani García, la guanyadora de la Voz Kids 2018 i representant d'Espanya en Eurovisió Júnior 2019, va ser rebuda entre una multitud de fans a l'Ajuntament de l'Eliana. La jove cantant va entrar en la Plaça del País Valencià, on se celebrava la Fira del Comerç de Nadal, a través d'una catifa roja que la conduiria fins a la porta de l'edifici consistorial on l'esperava l'alcalde, Salva Torrent, i regidors.

Després de la benvinguda del primer edil, tots dos van pujar al balcó per a dirigir-se a les persones assistents, elogiant l'alcalde la carrera artística de Mélani malgrat la seua curta edat. A continuació, l'artista va obsequiar als presents amb una impecable i emotiva interpretació de “Marte”, la cançó amb la qual va representar a Espanya en Eurovisió Júnior. El públicó va correspondre amb una prolongada ovació.

Posteriorment, Mélani García, ja en el Saló de Plens, va signar en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament en presència de desenes de seguidors. L'alcalde li va fer lliurament d'uns obsequis, un arc de violí –instrument que estudia Mélani en el conservatori- i un ram de flors elaborat amb llepolies. Per a tancar l'acte, no van faltar les fotos amb els seus fans.










Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon