Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Eliana reuneix la Junta Local de Seguretat per a preparar les Festes Majors


A la reunió va acudir el Subdelegat de Govern, membres de les Forces de Seguretat, els clavaris majors i alcalde, regidors i tècnics municipals.

El dimarts 25 a les 13 hores, a 10 dies de l'inici de les Festes Majors a l'Eliana, es va celebrar en el Saló de Plens l'habitual reunió de la Junta Local de Seguretat. En ella es van ultimar els detalls del dispositiu de seguretat que es posarà en marxa amb motiu de les celebracions que tindran lloc en la localitat entre el 5 i el 17 del pròxim mes de juliol.

En la reunió, que va ser presidida per l'alcalde Salva Torrent, van estar presents el Subdelegat de Govern, José Roberto González Cachorro, acompanyat de membres de la Delegació, entre els quals es trobava una representant de la Unitat contra la Violència sobre la Dona. Per part de l'Ajuntament, a més de l'alcalde, van acudir a la reunió el nou regidor de Seguretat Ciutadana Vicente Zamora, el de Cultura Festiva Kike Martínez Escrivà i altres membres de l'equip de govern, acompanyats de diversos tècnics municipals. També van estar presents els dos clavaris majors Baltasar Montaner i Javier Martínez.

No podien faltar representants de les Forces de Seguretat, com el capità de la Guàrdia Civil de Llíria, José Antonio Romero, acompanyat de l'interventor d'explosius i del comandant de La Pobla de Vallbona; l'inspector de la Policia Autonòmica Luis Martínez Curto; el sotsinspector cap d'Estrangeria de la Policia Nacional de Paterna, Francisco García Bellido; el sergent de Bombers de l'Eliana Ramón Pérez; i membres de la Policia Local amb l'inspector cap Rafael Espinosa al capdavant

Aquesta reunió prèvia a les Festes Majors forma part del protocol habitual i l'objectiu és coordinar les accions i recursos disponibles per a garantir a la ciutadania el gaudi dels festejos en un entorn del màxim nivell de seguretat possible.


Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :