Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana: Comencen les obres per a millorar la seguretat viària a l'entorn de la CV-35 i l'avinguda Camp de Túria

 
Un carril ciclo-vianant fins a Decathlon, nous punts de llum, passos de vianants i l'adaptació de les parades de bus per a persones amb mobilitat reduïda són algunes de les accions que pretenen millorar l'accessibilitat i la seguretat en els accessos a l'Eliana.

El gabinet d'Obres Públiques de la Generalitat ha iniciat les obres per a millorar els accessos a l'Eliana a l'entorn de l'avinguda Camp de Túria i els carrers Tuéjar i Vereda. En esta primera fase, es dotarà d'un nou carril cicló-vianant que creuarà el pont que travessa la CV-35, permetent connectar el municipi de l'Eliana amb Sant Antoni (Montesano), amb la major seguretat per a vianants i ciclistes. Així mateix, s'implementaran mesures per a reduir l'excés de velocitat que, en l'actualitat, predomina en esta zona.

Esta acció anirà acompanyada d'altres millores quant a la il·luminació, amb la instal·lació de noves lluminàries, i la calçada, generant nous encreuaments per a vianants, substituint barreres per altres més segures o mitjançant l'adaptació de rasants.

Paral·lelament, també es milloraran els carrils ciclo-vianants existents, generant una xarxa que connecte totes les parades d'autobús situades al carrer Tuéjar, l'avinguda Camp de Túria i la CV-35. Les parades d'autobús també es milloraren perquè siguen accessibles a totes les persones.  

El primer edil de l'Eliana, Salva Torrent, s'ha mostrat molt satisfet amb l'inici d’estes obres “des que vaig arribar a l'alcaldia en 2015 he mantingut una comunicació molt fluida amb el gabinet d'Obres Públiques, la meua primera petició va ser l'encés dels fanals en els accessos a l'Eliana per la CV-35 i ho van fer ràpidament, canviant el criteri de l'anterior Generalitat. Seguidament, ens reunim per a plantejar unes millores en els accessos d'entrada i eixida a la CV-35 i ja estan començant a complir-los o, ja s'han complit, com els canvis introduïts en l'eixida a l'autovia per l’Helios”. Així mateix, ha remarcat que les pròximes millores, de major envergadura, que la Conselleria executarà són “una actuació sobre el carril de desacceleració en l'eixida 16 d'entrada a l'Eliana –rotonda de Decathlon- o la instal·lació de pantalles acústiques”.









Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon