Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

S’obri en Llíria el període d’inscripcions per als concursos de les festes de Sant Miquel 2018

Llíria obri el període d’inscripcions per als concursos de les festes de Sant Miquel 2018. Enguany, es celebraran les noves edicions del Concurs d’Engalanament de Carrers, del Certamen Literari per a Gent Major i del Concurs de Pintura Ràpida a l’aire lliure “Pintor José Manaut”.

Pel que fa al Concurs d’Engalanament de Carrers, la vint-i-huitena edició té obert el període d’inscripcions fins al 14 de setembre. Tots els participants podran decorar els carrers fins al mateix dia 14 de setembre, que és el dia escollit per a la visita del jurat. Este valorarà, entre altres aspectes, la creativitat, l’esforç i la temàtica escollida. Com cada any, els participants rebran una ajuda de 300 euros per decorar els carrers i competiran per un dels tres premis, valorats en 800, 400 i 250 euros, respectivament.

Per la seua banda, la tercera edició del Concurs de Pintura Ràpida “Pintor José Manaut” se celebrarà el diumenge 30 de setembre. Els artistes participants hauran de realitzar les seues obres “in situ” pels carrers de Llíria per captar el paisatge, els costums o l’activitat del dia a dia del poble. El concurs repartirà tres premis, amb una dotació de 700, 500 i 300 euros.

Per últim, l’Ajuntament de Llíria organitza el XX Concurs Literari per a Gent Major, en les modalitats de poesia i prosa. Els participants poden presentar els seus treballs fins al 15 de setembre. Una volta valorats els treballs, el jurat repartirà tres premis per cada modalitat, amb un primer premi de 120 euros, un segon premi de 60 euros i un tercer de 30 euros.

Les bases dels tres concursos es poden consultar al tauler d’anuncis de la web municipal de Llíria.
Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :