Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana celebra el seu novè Campus Multiesportiu amb més de 250 participants.

El Campus Multiesportiu de l’Eliana es ja un referent quant a oferta esportiva estiuenca a la comarca de Camp de Túria.   

Des del passat 25 de juny i fins al pròxim 27 de juliol, en les instal•lacions del Poliesportiu Municipal de l'Eliana, se celebra per novè any consecutiu el Campus Multiesportiu, que compta en aquesta edició amb més de 250 participants. Un any més, gràcies a l'extensa varietat d'esports, activitats, tallers i excursions es converteix en l'opció millor valorada per a mares i pares de l'Eliana.
Dins de la programació, s'han organitzat diverses excursions, entre les quals es troba la Ruta de l'Aigua a Xelva, la Ruta dels Molins d'Alboraig o una acampada en el Pantà de Benaixeve.
El Campus Multiesportiu, és una iniciativa recolzada per l'Associació de Clubs Esportius i la regidoria d'Esports, que té com a compromís respondre a la necessitat de promoure i garantir tant la conciliació familiar com a laboral.   
   
El seu objectiu principal és fomentar la pràctica esportiva i lúdica, així com inculcar valors als més xicotets a través de l'esport, tot gràcies a un gran equip de treball, una extensa programació i unes instal•lacions de qualitat.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon