Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El valencià, de Burjassot, Jose David Sandoval nou President de Greenpeace Espanya

Advocat de professió, José David va nàixer a Burjassot i resideix actualment a Picanya. Va estudiar el cicle superior de Paisatgisme i Mitjà Rural en la ECA. Va ser la seua germana la que li va recomanar l'escola: “Ja havia sigut alumna i em va parlar bé d'ella”. Allí va estar entre els anys 1997 i 1999. “La formació en aquest camp m'ha servit per a entendre informes, lleis i estudis relacionats amb la gestió d'espais naturals. Al final és un treball multidisciplinari que necessita un focus. En l'Escola de Capatassos vaig rebre el que esperava: coneixements bàsics útils”, assegura el nou president de Greenpeace España. Un repte que afronta amb il·lusió i “que va a seguir la mateixa ruta empresa pels seus predecessors”.
Foto de Whatsapp de Jose David Sandoval
La vocació per observar, estudiar i protegir el medi ambient la porta en la motxilla des de fa tant temps que ni ho recorda. És José David Sandoval, nou president de Greenpeace España i antic alumne de l'Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja, dependent de la Diputació de València. Va arribar al centre mogut precisament per eixa vocació. “Després de llicenciar-me en Dret sentia la necessitat d'ampliar els meus coneixements a nivell tècnic sobre el mitjà rural”, conta.

L'Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja, amb 60 anys d'experiència, està situada a l'entorn del Parc Natural de l'Albufera. El centre disposa d'una capacitat de fins a 250 alumnes en les seues quatre especialitats: Jardineria i Floristeria, Producció Agroecológica, Gestió Forestal i Mitjà Natural, i Paisatgisme i Mitjà Rural, el que va triar José David Sandoval per a ampliar la seua formació. Una formació teòrica i pràctica en les seues 30.000 m2 de camps de cultiu, fruiters, hivernacles i jardins, així com en empreses externes.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon