Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria participarà en la X Fira del Comerç de la Pobla de Vallbona,

Del divendres 15 al diumenge 17 i organitzada per l'Associació de Comerciants del municipi en col•laboració amb l’Ajuntament, que se celebrarà del 15 al 17 de setembre en el Parc Municipal Benjamí March Civera de la localitat.

La presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, assistirà a la inauguració de la Fira, que tindrà lloc demà divendres, a les 20 hores. Per a la presidenta de la Mancomunitat “aquest tipus d'esdeveniments ajuden a promocionar i dinamitzar el comerç local i de proximitat, una activitat fonamental per a mantenir vius els pobles”.

Durant els tres dies en els quals es durà a terme la fira, la Mancomunitat comptarà amb un stand en el qual es donaran a conèixer els diferents serveis que es presten des d'aquesta entitat supramunicipal en la qual estan integrats els 17 municipis de la comarca.

Promoció Econòmica i Ocupació, Justícia, Turisme, Sanitat, Benestar Social, Joventut, Depuració d'Aigües, i Esports són les àrees de treball de la Mancomunitat. Entre els esdeveniments que es promocionaran a la Fira destaca la Carrera dels Arbres i Castells, que enguany celebra la seua vuitena edició. Es tracta d'una carrera per equips que es disputa durant un cap de setmana (28 i 29 d'octubre) i recorre en 15 etapes prop de 200 quilòmetres passant per espiar emblemàtics de la comarca.

Se tracta d'unn dels esdeveniments més multitudinaris del municipi. Un any més l’Associació de Comerciants a través de la participació dels comerços locals associats organitza conjuntament amb l’Ajuntament la X edició de la Fira del Comerç.

Enguany s’espera comptar amb més visitants que en edicions anteriors. S’hi realitzaran multituds d’activitats paral•leles, per exemple:

- III Mou-te a la Fira, on es podrà practicar esport

- Desfilada canina

Aquestes són algunes de les sorpreses que se sumen a les múltiples activitats, exhibicions, tallers i una magnífica mostra de comerços i productes locals.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon