Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'acord del regidor de Podem de Llíria amb el PSOE i Ciutadans provoca que el Cercle de Llíria demane la seua dimissió aplicant el codi étic

Han demanat la dimissió del portaveu de Llíria Pot en l'Ajuntament de Llíria, Juan Carlos López, i li'l demanen per faltar a l'ètica del col·lectiu i trencar la coherència política. Al regidor li demanen que complisca els seus compromisos ètics i  per  “coherència política” renuncie a l'acta de regidor.

El regidor que sabia que açò arribaria  va anunciar públicament la seua baixa de Podem després de pactar amb el PSOE i C's la seua entrada en l'equip de Govern municipal. Aquesta baixa, segons el Cercle Local, no ha arribat ja que diuen haver-se assabentat per la premsa.

Per aquest motiu, des de l'agrupació local exigeixen la baixa per escrit de la seua inscripció de Podem Estatal,  així com la seua baixa i renúncia per escrit a la seua vinculació i càrrecs amb el Cercle.

El nou soci de l'equip de Govern, nsisteix  que continuarà com a portaveu de Llíria Pot, ja que continua com a grup municipal en tractar-se d'una agrupació d'electorals. Des de Podem defensen, per contra, que des del moment de la seua desvinculació amb el Cercle Podem Llíria perd la seua vinculació amb l'agrupació d'electors Llíria Pot ja que aquesta agrupació d'electors és per la qual va ser triat, i va nàixer del Cercle Podem Llíria, sent aquest el que va promocionar i va donar suport polític i electoral a aquesta agrupació d'electors”.

Des de l'agrupació local subratllen que el regidor “des de fa molt temps va deixar de rendir comptes ni al Cercle Podem Llíria ni a la pròpia agrupació d'electors, no complint el codi ètic de Podem ni les pràctiques d'estricta transparència que exigeix el seu càrrec”, a més de no assistir a les assemblees ni a les reunions de l'agrupació d'electors vinculades i vinculants a aquest Cercle.
Am un  comunicat, el Cercle demana “sinceres disculpes a les persones que van dipositar la seua confiança i que van votar la candidatura municipal de Llíria Pot, aquesta candidatura nascuda de l'esperit de Podem, la quin van creure que seria l'instrument del canvi en el nostre municipi”. Afigen que “comprenem que els haja defraudat i se senten estafats democràticament per l'actitud dels interessos personals i transfuguisme polític” de López, per la qual cosa insisteixen en la renúncia de la seua acta de regidor.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon