Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana aprofita les Festes Majors per a oferir el 14 de juliol i per segona vegada una Nit amb els comerçs Oberts

De nou els establiments que formen part de Viu l'Eliana (l'associació de Comerç, Restauració i Serveis d'aquest municipi) participaran en la iniciativa 'Nit Oberta', que permetrà gaudir d'una nova campanya de rebaixes en el comerç associat de l'Eliana. A partir de les 20:00 del dia 14 de juliol, hi haurà descomptes i grans ofertes. L'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Eliana recorda que comprar en el comerç local “suposa generar riquesa i ocupació en el nostre municipi”.
 
 El comerç local de l'Eliana iniciarà el pròxim 14 de juliol una nova campanya de rebaixes (a partir de les 20:00 hores). Amb aquesta segona 'Nit Oberta', es torna a implicar a la ciutadania en una iniciativa en la qual el comerç associat local presenta la seua variada oferta, amb importants avantatges econòmics (en forma de descomptes i preus més baixos).

Des del consistori de l'Eliana es considera beneficiós que els habitants del municipi “sàpien que efectuar les seues compres en el comerç local implica generar riquesa i ocupació en la localitat, i resulta molt positiu per a tots”. En aquesta ocasió són 15 els comerços del municipi que oferiran les seues promocions durant la jornada del pròxim divendres, i en el context de les festes locals.

Com és evident, durant la tard-nit del divendres 14 de juliol es podran efectuar les primeres compres: atés que les rebaixes comencen a les 20:00 hores, s'espera que l'horari nocturn siga propici perquè els consumidors de l'Eliana recórreguen els carrers de la localitat i troben els productes que cerquen, amb els preus que ara estan especialment rebaixats.

Des de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Eliana, l'edil Isabel Montaner aplaudeix aquesta proposta que es promou des de Viu l'Eliana: “És evident que el comerç local té vitalitat i està efectuant campanyes que volen captar l'interés de potencials clients. Ofereixen molts productes de qualitat i amb un tracte molt proper. A més, el context de les Festes Majors de l'Eliana és una bona manera d'arribar a un gran nombre d'habitants del nostre municipi”.

“La gent ix a la nit per a gaudir de la programació que hi ha durant aquestes festes... i es troba amb uns comerços que li ofereixen el millor de la seua oferta, a uns preus molt ajustats. Després del bon acolliment que va tenir la primera 'Nit Oberta', celebrada al juny, ara Viu l'Eliana torna a promoure les compres en el nostre municipi, a través d'aquesta segona 'Nit oberta', la qual cosa ajuda a generar riquesa i ocupació a l'Eliana. És una iniciativa molt interessant”, conclou la regidora .

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon