Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant Acredita Dues Noves Especialitats Formatives en Construcció

L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria d'Ocupació, Transparència i Participació, dirigida per Stefania Burlacu, ha aconseguit acreditar dues noves especialitats formatives. Es tracta de les especialitats d'Operacions Auxiliars d'Obra de Paleta de Fàbriques i Cobertes (EOCB0208) i Fàbriques d'Obra de Paleta (EOCB0108). Aquesta tramitació és imprescindible per a la sol·licitud de noves especialitats formatives amb l'objectiu d'obtenir Certificats de Professionalitat.

L'objectiu principal d'aquesta acció és fomentar el creixement en formació i ocupació, així com vincular la qualificació professional associada a la família d'edificació i obra civil. Aquesta vinculació possibilitarà que els futurs participants tinguen oportunitats de treball tant en empreses privades com a autònoms en el sector de la construcció.

Stefania Burlacu, regidora de l'àrea, ha subratllat la importància d'aquestes noves especialitats, afirmant: "Gràcies a elles, ampliem l'oferta d'especialitats formatives dirigides als nostres veïns". A més, ha volgut agrair l'esforç i la labor de l'Agència de Desenvolupament Local (AEDL) de l'ajuntament en dur a terme aquesta tramitació.

Aquestes noves especialitats formatives són un pas important per a millorar les competències professionals dels habitants de Vilamarxant, oferint-los noves oportunitats laborals en el sector de la construcció.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal