Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Teresa Ribera Fa una Crida a la Participació en les Eleccions Europees

   Teresa Ribera Encara la Importància del Vot a les Eleccions Europees  

 Teresa Ribera en Majadahonda, vicepresidenta tercera del govern espanyol i ministra per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, ha fet una crida als ciutadans perquè participen en les eleccions europees que se celebren aquest diumenge. Ribera, que també és candidata socialista a aquests comicis, ha insistit en la importància de votar i ha desmentit que aquestes eleccions puguen ser considerades un plebiscit a Espanya. "Òbviament no, són les eleccions europees, és la composició del Parlament Europeu el que es decideix i crec que això és el que importa i això és el que hem de tenir al cap", ha subratllat Ribera.

Després de votar al CEPI Benito Pérez Galdós a Majadahonda, Ribera ha aprofitat per a animar a la participació electoral. "Confio i animo tothom a participar, segur que hi ha molts més dies per passejar i gaudir. Una estoneta per acostar-se al col·legi electoral que toca a cadascú és bo, és un exercici d'un dret cívic de primer ordre i és sempre un bon referent", ha destacat la candidata socialista en declaracions als mitjans de comunicació.

Ribera ha recordat que tota la ciutadania està convocada a les urnes per a decidir la composició del Parlament Europeu i ha ressaltat la importància de l'exercici del dret a vot. "És important que tots exercim el nostre dret a vot", ha afirmat, subratllant que una alta participació oferiria una imatge "més fidel i més ajustada" de les grans preocupacions que s'aborden en cada convocatòria electoral.

  Context Electoral i Importància del Vot  

Aquestes eleccions arriben en un moment crucial per a la Unió Europea, amb temes com la crisi climàtica, la recuperació econòmica post-pandèmia i la gestió de la immigració al capdavant de l'agenda política. Els resultats d'aquestes eleccions determinaran la composició del Parlament Europeu, que tindrà un paper decisiu en l'adopció de polítiques clau per al futur del continent.

Ribera ha subratllat que la participació ciutadana és essencial per garantir una representació que reflectisca adequadament les inquietuds i prioritats dels ciutadans europeus. La candidata ha insistit que, tot i la complexitat dels temes en joc, cada vot compta i contribueix a construir una Europa més forta i cohesiva.

Les declaracions de Teresa Ribera posen de manifest la importància de la participació activa en les eleccions europees. Aquestes eleccions no són un plebiscit nacional, sinó una oportunitat per a influir en la direcció que prendrà Europa en els pròxims anys. Com ha subratllat Ribera, és crucial que els ciutadans aprofiten aquesta oportunitat per expressar les seues preocupacions i prioritats a través del seu vot.

  

A. PÉREZ MECA / EUROPA PRESS


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal