Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana impulsa un nou Diagnòstic de Salut per a millorar el benestar de la comunitat

* És treballarà de bracet amb el Consell de Salut de la zona bàsica l'Eliana-Sant Antoni, que es va constituir a principis del 2024.

L'Ajuntament de l'Eliana, a través de la regidoria de Sanitat dirigida per Juan Espinosa, ha llançat una nova iniciativa per a realitzar un diagnòstic actualitzat de la salut del municipi. Aquesta acció té com a finalitat proporcionar una visió detallada sobre l'estat de salut dels habitants de l'Eliana, identificant els recursos existents que promouen la salut i prioritzant els problemes i necessitats més rellevants, tant des del punt de vista dels professionals com de la ciutadania.

El Diagnòstic de Salut servirà com a base per a la planificació i la implementació de mesures de promoció de la salut a l'Eliana, en el marc del V Pla de Salut de la Comunitat Valenciana. La participació ciutadana és fonamental en aquesta fase inicial, per la qual cosa l'Ajuntament convida la població a col·laborar, enviant propostes, idees, dubtes i qualsevol aportació que consideren necessària a través del correu electrònic: leliana@plansalud.org o mitjançant WhatsApp i Telegram al número: 722 35 15 28.

"Conéixer la situació real i actual de la sanitat al nostre poble ens permetrà traçar línies d'actuació que milloren la qualitat de vida de l'Eliana. Necessitem conéixer les opinions, les propostes i les idees de la ciutadania per a treballar conjuntament en l'Eliana que volem", ha explicat Juan Espinosa.

Cal destacar que es treballarà de bracet amb el Consell de Salut de la zona bàsica l'Eliana-Sant Antoni, que es va constituir a principis del 2024. El pròxim 18 de juny es durà a terme una nova reunió del Consell de Salut, on assistirà com a convidada l'empresa encarregada de l'elaboració i redacció del Diagnòstic de Salut. En aquesta reunió es fixaran les bases per a coordinar esforços i treballar conjuntament per fer de l'Eliana un municipi més saludable, vital, inclusiu i sostenible, implementant l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en totes les seues actuacions.

    


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal