Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana posa en marxa un nou caixer per facilitar els tràmits ciutadans


La regidoria de Modernització i Atenció Ciutadana ha activat una nova eina digital per millorar la interacció dels veïns i veïnes amb l’administració.

L'Ajuntament de l'Eliana ha posat en funcionament un nou caixer que facilita la realització de tràmits per part de la ciutadania. Aquest servei es troba disponible a l’OAC (Oficina d'Atenció a la Ciutadania), situada a la plaça del País Valencià, 5, on els elianers i elianeres poden dur a terme diverses gestions de manera digital.

En aquesta primera fase de posada en marxa, el caixer permet efectuar pagaments d'impostos i multes. L'horari per utilitzar aquesta nova eina digital és de dilluns a divendres, de 08:00 a 15:00 hores.

Aquesta iniciativa forma part del procés de modernització i participació ciutadana que busca millorar la relació entre la ciutadania i l'administració pública. L'objectiu és continuar ampliant els tràmits disponibles, i ja s'està treballant en la identificació mitjançant targeta ciutadana, la possibilitat de descarregar el padró i la realització d'autoliquidacions.

"Un compromís més posat en marxa i que s'arreplega en l'Agenda Urbana Local de la nostra localitat. Avancem cap a la modernització i la digitalització de l'administració pública per a millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de l'Eliana", ha explicat el regidor de l’àrea, Jorge Pérez Comeche.

  


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal