Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Fèria del Llibre de San Antoni en un dissabte solidari: el 27 d'abril

El pròxim dissabte 27 d'abril, la Plaça de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve es convertirà en un espai de cultura i solidaritat amb la celebració de la Fèria del Llibre. L'esdeveniment, que començarà a les deu i mitja del matí, oferirà una àrea de ​​tendetes dedicades al Dia del Llibre.

Una de les activitats d'aquest any serà el mercat solidari de llibres de segona mà, on els visitants tindran l'oportunitat d'adquirir obres amb la finalitat de donar-los una segona vida. Les donacions recaptades seran destinades íntegrament a l'Associació contra el Càncer de Sant Antoni de Benaixeve. A més, la llibreria PaperSAB,el Club de Lectura AteneoSab i la Floristeria Talens estaran presents per enriquir l'oferta cultural de l'esdeveniment.

La recollida de llibres per a aquest mercat solidari es durà a terme a la Casa de la Joventut del 23 al 26 d'abril, en horari de matí i vesprada. Paral·lelament, des de la Regidoria de Cultura s'ha organitzat un taller infantil de jeroglífics, dirigit als més menuts de 6 a 11 anys. Les inscripcions estaran obertes del 19 al 26 d'abril.

La regidora de Cultura i Joventut, convida a tots els veïns i veïnes de Sant Antoni de Benaixeve a participar en aquesta celebració cultural, posant en relleu la importància de fomentar la lectura en els més joves. Per la seua part, l'alcaldessa Eva Tejedor destaca el valor de la Fèria del Llibre com a enriquiment cultural  per a la localitat, evidenciant els avanços significatius de l'organització de SABJOVE en l'últim any.

     



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal