Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

EUPV publica les candidatures de R. Pérez Garijo i el regidor del Campello P. M. Pastor per a renovar la direcció


Garijo sosté que la majoria de les persones que integren les dues llistes "acabaran formant part de la nova direcció"

La junta electoral d'Esquerra Unida (EUPV) ha confirmat la validesa de les dues candidatures presentades en l'assemblea extraordinària del partit, on es decideix la renovació dels seus òrgans de direcció. Aquest procés, que va iniciar-se el passat 25 de novembre, culminarà el pròxim 5 de març, data en què es proclamaran els nous òrgans directius.

Les dues llistes que es presenten són liderades per membres destacats dins d'EUPV. D'una banda, l'actual coordinadora del partit, Rosa Pérez Garijo, encapçala una de les candidatures amb el lema 'Continuem endavant: Fent País'. D'altra banda, el regidor del Campello (Alacant) P. Mario Pardo encapçala una altra candidatura amb el lema 'Per una esquerra transformadora i de la militància'.

Mitjançant un comunicat oficial, la direcció actual d'EUPV manifesta el seu optimisme respecte al desenvolupament del procés assembleari i fa una crida a la cordialitat i germanor durant la campanya. A més, destaca que les dues llistes presentades representen un exemple de la pluralitat existent dins d'Esquerra Unida. Asseguren que la majoria dels integrants d'aquestes llistes acabaran formant part de la nova direcció.

L'executiva actual d'EUPV envia el seu suport i coratge als membres de les dues candidatures, instant-los a treballar de manera conjunta pel futur del partit. L'objectiu és que EUPV puga respondre adequadament a les necessitats i reivindicacions de la classe treballadora valenciana, mantenint-se fidel als principis que ha defensat al llarg de la seua trajectòria.

     



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal