Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Eliana activa 6 dels 8 nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

Estos punts estan situats als aparcaments del Poliesportiu Municipal, el Centre Sociocultural i el Mercat.

L'Ajuntament de l'Eliana ha posat en marxa 6 dels 8 nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. La instal·lació ha estat finançada per l'empresa concessionària, que abonarà un cànon al Consistori.

Els punts es troben en 3 aparcaments de la localitat: el del Poliesportiu Municipal, que inclou dues postes amb capacitat per a dos vehicles cadascuna; el del Centre Sociocultural, amb capacitat per a dos vehicles; i el del Mercat, amb la capacitat de recarregar dos cotxes simultàniament.

En total, ja estan en funcionament 6 punts de recàrrega: els del Poliesportiu i el Centre Sociocultural, i altres dos que estan en construcció i entraran en servei pròximament, que són els del Mercat. Cal destacar que tots els punts estan homologats segons la normativa europea i que 4 d'ells són de càrrega ràpida, de 120 kW, amb capacitat per omplir la bateria en 30 o 35 minuts.

Vicente Zamora, regidor d'Urbanisme, destaca esta iniciativa que respon a l'objectiu número 5 de l'Agenda Urbana Local, "afavorir la proximitat i mobilitat sostenibles". Per a Zamora, este és "un pas més cap al camí de la sostenibilitat ambiental i un avanç en el nostre dia a dia en l'ús de les energies netes". 

    


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal