Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els nous abonaments gratuïts per a Rodalies i Mitja Distància de Renfe es poden adquirir a partir de huí

   Llançarà una campanya de conscienciació per a evitar l'ús fraudulent en les reserves en els mitjans de comunicació Distancia

   Els usuaris de Renfe podran obtindre a partir de huí els nous abonaments gratuïts de Rodalies, Rodalies, servicis de proximitat i Mitja Distància per a viatjar fins al 30 d'abril, després de l'aprovació per part del Govern de la pròrroga d'aquesta mesura, que porta vigent des de setembre de 2022.

   La gratuïtat s'aplicarà durant tot l'any, encara que per períodes de quatre mesos, sent necessari obtindre un nou abonament en cadascun d'aquests períodes. S'haurà de seguir pagant 10 euros en concepte de fiança, que es retorna si s'han fet més de 16 viatges, o de 20 euros en el cas d'els mitjans de comunicació Distancia.

   Per a agilitzar l'adquisició dels abonaments i evitar esperes innecessàries, Renfe recomana adquirir els abonaments a través de l'app de Rodalies Renfe o, en el cas dels abonaments de Mitja Distància i Avant, a través de la web 'www.renfe.com'.

   Per als servicis ferroviaris d'Avant (Mitja Distància d'Alta Velocitat) s'ha prorrogat també el descompte del 50%, que s'aplicarà també a altres trajectes d'alta velocitat que han sigut declarats Obligació de Servici Públic (OSP).

   Així mateix, els abonaments gratuïts de Mitja Distància podran ser utilitzats en els servicis Avant en la relació punt a punt Madrid-Salamanca i en les línies d'altes prestacions la Corunya-Orense i Múrcia-Alacant.

   Quant als servicis de proximitat de les línies Palma del Río-Villa del Río, Illescas-Fuenlabrada, Málaga-El Chorro-Caminito del Rey, Murcia-Cartagena i Medina del Campo-Valladolid-Palencia, de cara a 2024 els seran aplicables les condicions dels abonaments de Rodalies, per la qual cosa la fiança serà de 10 euros.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal