Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Èxit a la graduació del PFCB de Mecànica de la Mancomunitat Camp de Túria: Joves talentosos amb un futur prometedor

#mancomunitatcampdeturia  #campdeturia

Els estudiants del PFCB de Mecànica de la Mancomunitat Camp de Túria es graduen

L'alumnat del Programa de Formació de Qualificació Bàsica de Mecànica de la Mancomunitat Camp de Túria ha protagonitzat l'entrega de diplomes al centre cívic El Prat de Llíria. El professorat i l'equip directiu els han acompanyat en la seua formació durant el curs 2022-2023.

En este curs, 28 alumnes procedents de La Pobla de Vallbona, Vilamarxant, Llíria, Olocau, Marines, així com de Paterna i La Pobla de Farnals, s'han beneficiat del Programa de Formació i Qualificació Bàsica que la Mancomunitat ofereix des de l'any 1998. Impartit al centre cívic El Prat de Llíria, el programa està dirigit a joves d'entre 16 i 21 anys que no han obtingut el graduat en Educació Secundària Obligatòria i té una duració de 960 hores, incloent-hi 90 hores de pràctiques professionals en empreses.

El professorat format per Salvador Martínez, Paco Durà i Pilar Gabarda ha lliurat els diplomes a l'alumnat. Gabarda, en nom de tots, ha volgut destacar l'esforç i la implicació de l'alumnat per a formar-se professionalment i els ha animat a continuar esforçant-se. "Cada repte aconseguit comença amb la decisió d'intentar-ho", els ha recordat. A més, la presidenta en funcions de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Lola Celda, els ha encoratjat a continuar formant-se afirmant que "la formació és fonamental i l'actitud i la preparació són components essencials per al futur". Celda ha continuat donant l'enhorabona a l'alumnat i agraint la tasca del cos docent, que treballa incansablement amb els joves per a desenvolupar el seu talent.

El curs que ve, l'entitat supramunicipal llançarà un nou programa de formació en operacions auxiliars de manteniment de carrosseria i, com s'ha fet durant anys, es continuarà impartint el programa formatiu en operacions auxiliars de manteniment d'electromecànica de vehicles. Per a més informació, visita la nostra pàgina web www.mancomunitatcampdeturia.es o crida al telèfon 627645042.Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal