Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Ministeri de Sanitat s'uneix a 'Mosquito Alert' del CSIC en la seua aposta per la ciència ciutadana

En una iniciativa pionera, el Ministeri de Sanitat ha decidit col·laborar amb el projecte "Mosquito Alert" del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC). Aquest projecte de ciència ciutadana té com a objectiu lluitar contra la propagació de malalties transmeses per mosquits, com el dengue o el Zika, mitjançant la participació activa de la ciutadania.

Si et pica.. notifica...

Gràcies a aquesta col·laboració, es pretén obtenir informació detallada sobre la presència i distribució de mosquits i les seues possibles malalties associades en tot el territori espanyol. Els ciutadans podran utilitzar l'aplicació mòbil "Mosquito Alert" per informar sobre la presència de mosquits i enviar fotografies que seran analitzades per experts.

Aquesta aposta del Ministeri de Sanitat per la ciència ciutadana demostra el reconeixement de la importància de la participació ciutadana en la investigació i el control de malalties vectorials. Junts, ciutadans i científics podran contribuir a millorar la salut pública i prevenir la propagació de malalties transmeses per mosquits en el nostre país.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon