Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria, Vilamarxant, Benissanó, Benaguasil, Olocau, Gàtova...

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Becas per fomentar l'activitat física i l'esport a BenaguasilL'objectiu de les beques és fomentar i promoure la pràctica de l'activitat física i l'esport entre els veïns i veïnes del municipi. El termini de sol·licitud estarà obert fins al pròxim 22 de juny.

L'Ajuntament de Benaguasil, en la seua aposta pel foment de l'esport i l'activitat esportiva, ha obert el termini per a sol·licitar les beques individuals destinades a joves esportistes del municipi.

Per a ser beneficiari d'aquestes beques econòmiques és necessari estar matriculat en qualsevol escola esportiva de Benaguasil durant la temporada 2022/2023, estar empadronat almenys un any en el municipi i tindre una edat inferior als 19 anys.

A través d'aquesta iniciativa, l'Ajuntament pretén fomentar la participació en els programes esportius de les escoles esportives de Benaguasil amb l'objectiu de promoure la pràctica de l'activitat física i l'esport entre els veïns i veïnes del municipi.

El regidor d'Esports, Rubén Araque, ha destacat que aquestes ajudes són una mostra més del suport del Consistori als nostres esportistes i a la pràctica esportiva en la qual es fomenta l'esforç i el treball en equip, entre altres valors.

Les persones interessades a poder beneficiar-se d'aquesta iniciativa poden presentar les seues sol·licituds a través del registre d'entrada fins al pròxim 22 de juny.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
** Pots deixar un comentari manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies **

Cap comentari :

Mastodon