Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El ple de Vilamarxant aprova un pressupost de més de nou milions d'euros per a 2023

El ple de l'Ajuntament de Vilamarxant ha aprovat un pressupost de 9.218.788,70 euros per a l'any 2023, la qual cosa suposa un increment de més de 450.000 euros respecte al de l'any passat.

Els representants del Partit Popular i de Ciutadans van votar a favor d'aquests comptes que creixen nou per cent en relació a les de fa un any. Els regidors del PSPV-PSOE i Compromís, per part seua, van votar en contra del pressupost que va presentar l'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, en la seua intervenció.

Així, els comptes llancen un increment d'un total de 459.979,11 euros de despesa corrent i serveis, que se centren principalment en les millores que es duran a terme en el municipi de Vilamarxant en breu espai de temps.

El nou i millorat contracte de recollida de residus i neteja viària, l'increment dels subministraments de llum o gas, entre altres, i el servei de consergeria de la Bassa Barreta per a oferir assistència a tots els turistes de Rodanes seran algunes de les millores que es presentaran prompte.

Finalment, les principals inversions que es presenten en els comptes anuals de 2023 se centraran en l'adequació i asfaltat de camins i carrers per a completar la fase III, que està pressupostat en 148.000 euros.

L'enllumenat i senyalització de les urbanitzacions del terme, valorat en 67.000 euros, la construcció de la senda adaptada, pressupostada en 70.000 euros, i la millora del cementeri municipal, valorat en 48.000 euros, són unes altres de les inversions previstes.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon