Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El programa de 'Els Goya' torna al març a l'Eliana

La iniciativa 'Viu els Goya a l'Eliana', posada en marxa per primera vegada l'any passat, torna el mes vinent de març amb la projecció de les pel·lícules que han obtingut més nominacions als guardons de cinema més importants del nostre país. L'objectiu de la regidoria de Cultura amb aquest programa és oferir la millor oferta del setens art espanyol en diferents sessions. 

Així, arrancarà el dijous 9 de març amb 'En los márgenes', protagonitzada per Penélope Cruz i Luis Tosar i dirigida per Juan Diego Botto, i que ha estat en aquesta 37 edició nominada, entre altres, a millor actor protagonista, millor actriu de repartiment i a millor direcció novella. El compte arrere de tres personatges que tracten de mantindre's a flotació i sobreviure a 24 hores claus que poden canviar el curs de les seues vides. El film explora l'efecte que una situació d'estrés econòmic té sobre les relacions personals, i com l'afecte i la solidaritat poden ser un motor per a tirar avant.

L'endemà, el divendres 10, es projectarà 'Modelo 77', guanyadora de 5 estatuetes. La cinta d'Alberto Rodríguez, està interpretada per Miguel Herrán, Javier Gutiérrez i Jesús Carroza. Ambientada en la presó Model de Barcelona en 1977, on un grup de presos comuns inicien una guerra per l'amnistia que farà trontollar a l'antiquat sistema penitenciari espanyol. 

I el cap de setmana es tancarà amb la guanyadora a la millor pel·lícula iberoamericana 'Argentina 1985' el diumenge 12, amb Ricardo Darín, Alejandra Flechner i Paula Ransenberg als ordes de Santiago Mitre. Inspirada en la història real del fiscal Julio Strassera i el seu equip jurídic que es van atrevir a acusar, a contrarellotge i baix constant amenaça, als alts comandaments de la sagnant dictadura militar argentina.

Totes les projeccions tindran lloc a les 19 hores a l'Auditori Municipal. Les entrades es poden adquirir ja preferentment per Internet en www.elientrada.es, amb uns preus molt assequibles: l'entrada general a 3,5 € i la reduïda 2,5 €.

Tal com ha recordat l'edil de l'àrea, Eva Santafé, grans produccions com a 'As bestas' gran triomfadora de la nit amb 9 guardons, o 'Cinco lobitos', amb altres 3, ja han sigut programades en la localitat, en el Cinema de Nadal i el Cinema d'Estiu, respectivament. 'En total, més de 16.300 persones van acudir en 2022 a alguns dels diferents programes estables de cinema que ofereix l'Ajuntament', ha afirmat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon