Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana Obri la convocatòria per a les ajudes 'Cap xiquet sense esport' 2022




Aquelles persones interessades podran presentar la documentació des de hui, divendres 2, fins al dilluns 19

L'Ajuntament de l'Eliana ha obert el termini per a sol·licitar les ajudes 'Cap xiquet sense esport', dirigides als usuaris i usuàries de les Escoles Esportives Municipals menors de 18 anys. Aquelles persones interessades podran presentar la documentació des de hui, divendres 2, fins al dilluns 19. El programa busca promoure la igualtat d'oportunitats i fomentar la pràctica esportiva en aquestes escoles locals.

Les persones beneficiàries podran ser bonificades amb un màxim de 230€ per alumne durant els deu mesos que dura la temporada amb un màxim de 23,00€ al mes. Així, els i les sol·licitants, hauran d'estar empadronats a l'Eliana, tindre menys de 18 anys, estar matriculats a les Escoles Esportives Municipals i estar al corrent de pagament,a més de no gaudir d'una altra ajuda similar per al mateix fi, i presentar la documentació acreditativa de la renda familiar de 2021, tal com estableixen les bases.

Les sol·licituds es poden presentar a través de la seu electrònica o presencialment en el registre de l'Ajuntament de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 14.00 hores.

L'edil de Polítiques Esportives, Concha Montaner, ha recalcat la importància d'aquestes ajudes que busquen facilitar i fomentar la pràctica esportiva a l'Eliana en igualtat de condicions.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon