Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja passarà per Ple la ratificació de l'Entitat de Gestió i Modernització del Parc Logístic València (PLV)

#ribaroja
L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga va participar ahir matí en l'Assemblea de Ratificació per a la constitució de l'EGM del PLV. L'Entitat Urbanística de Conservació del Parc Logístic de València ha celebrat aquest matí l'Assemblea, en la qual la Comissió Promotora de l'EGM Parc Logístic de València ha obtingut un suport massiu, la qual cosa suposa un pas transcendental en el procés d'adaptació a la Llei 14/2018, de 5 de juny, de la Generalitat, de Gestió, Modernització i Promoció de les Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana.

Amb el vot a favor del 82% dels propietaris que representaven el 96% dels valors cadastrals de l'àrea empresarial, es va aconseguir àmpliament el requisit de superar el doble 51% que exigeix la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana per a la creació d'una Entitat de Gestió i Modernització.

Han estat presents responsables de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl al costat d'altres 18 propietaris de les parcel·les del PLV, en el qual exerceixen l'activitat aproximadament 40 empreses. El director general d'EVHA, Rafael Montero, passarà a ser el primer president de l'EGM Parc Logístic de València.

La conversió del Parc Logístic de València en EGM no serà oficial fins a complir amb un últim tràmit, perquè han de ratificar-lo tant el Ple de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria i com el de de Loriguilla, en els quals ja va rebre en un moment anterior del procés la seua aprovació provisional per unanimitat ja que tots dos ajuntaments han donat suport a la creació d'aquesta EGM que s'assentisca sobre sòl compartit per tots dos municipis.

A partir d'eixe moment, l'àrea empresarial podrà beneficiar-se plenament del conjunt d'avantatges que ofereix la Llei d'Àrees Industrials, estrenyent encara més la seua relació amb les administracions locals a través d'un nou conveni específic, i també amb Direcció General d'Indústria i IVACE, possibilitant accedir a subvencions específiques per a aquesta mena d'entitats i permetent destinar majors recursos a la posada en marxa de nous serveis de valor afegit en l'àrea empresarial.

"Per a Riba-roja de Túria la constitució formal de l'EGM del PLV és un èxit, ja que treballem moltíssim des de l'any 2018 que es va aprovar aquesta llei de modernització d'àrees industrials, en la qual a més participem. Aquesta constitució es tradueix en una millor actuació en els interessos del PLV, una zona industrial no sols molt important per al municipi, sinó una de les àrees industrials més importants de la Comunitat Valenciana. L'Ajuntament vol traslladar el compromís de col·laborar amb els empresaris i propietaris perquè el PLV es puga acte gestionar, aconseguir millores i afrontar reptes de futur. Entre aquests reptes, està millorar el Barranc del Pozalet amb el desguàs cap a a el pla Sud, mitjançant el projecte proposat per la CHJ per a evitar inundacions com les patides el passat 12 de novembre." ha apuntat Robert Raga, alcalde de Riba-roja. Sobre les millores, l'edil ha afegit el projecte en el qual estan treballant per a disposar al voltant de les àrees industrials de pàrquings amb infraestructures i serveis per als camions i conductors. Finalment ha agraït el suport d'empresaris i propietaris i ha anunciat que aquesta constitució és només la primera de pròximes EGM de les zones industrials de Riba-roja de Túria.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon