Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Lliurament de reconeixements a membres de la policia local de Riba-roja de Túria davant 51 agents actuals, que seran 70 en 2024

L'ajuntament lliurament 40 reconeixements en el “Dia de la Policia Local”

Riba-roja de Túria compta ja amb 51 agents de policia local, el major de la seua història, i camina cap als 70 en 2024

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria va celebrar el dissabte 26 de novembre el seu ‘Dia de la Policia Local’ en la qual ha entregat quaranta reconeixements de diversa índole a agents de la policia local i altres cossos de seguretat per serveis o actuacions excepcionals realitzats al llarg del 2022.

L'acte s'ha dut a terme comptant entre les seues files el major nombre d'efectius d'agents locals que ha tingut mai Riba-roja, 51, i es converteix així en el municipi de més de 10.000 habitants amb més agents per habitant de la comarca de Camp de Túria “i amb l'objectiu d'arribar progressivament als 70 agents d'ací al 2024” ha explicat l'alcalde Robert Raga, qui ha informat que en poques setmanes s'incorporaran set nous agents, a més de “nous mitjans tecnològics i informàtics”.

Durant l'acte en el qual ha participat el director general d'Interior, Salvador Almenar Antón, l'alcalde ha defensat davant de la corporació i els presents la labor “d'un cos professional, pròxim i admirat per la ciutadania que pot comptar sempre amb el suport de l'Ajuntament” en l'acompliment de les seues activitats. A més, ha subratllat la cada vegada major especialització de les unitats que conformen la policia local, com la de lluita contra la violència de gènere o la de proximitat o de drons que en breu estarà operativa.

L'acte ha viscut un moment emotiu amb el reconeixement en la unitat canina de ‘Urko’, el ca policial que després de diversos anys i més de 3.500 actuacions s'ha retirat i ha rebut, per primera vegada, una Creu Blava al mèrit. L'animal, acompanyat del seu amo i company, l'oficial Jesús Manuel Cortés ha desfilat enmig d'un corredor compost d'altres agents de la unitat canina de la província davant l'admiració dels assistents.

L'alcalde ha traslladat el “major agraïment” als agents de la Guàrdia Civil presents en l'acte per la “excel·lent” col·laboració que mantenen i “la protecció que ofereixen”, a més d'enaltir la labor dels agents de la policia local de Paterna per una persecució a la qual van haver de fer front en el mes d'octubre passat i que va finalitzar a Riba-roja de Túria.

  



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal