Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'IPC creix un 7,2% interanual a la Comunitat Valenciana a l'octubre i puja un 0,3% mensual

   L'Índex de Preus de Consum (IPC) a la Comunitat Valenciana va pujar un 7,2% a l'octubre respecte a un any abans i la taxa intermensual va augmentar en un 0,3%, segons dades fetes públics aquest dimarts per l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

   En el conjunt d'Espanya, l'IPC interanual es va situar en el 7,3%, més d'un punt i mig per davall del mes anterior; la taxa de variació mensual va ser del 0,3%, i la inflació subjacent es va mantindre en el 6,2%.

   La taxa interanual de la Comunitat (7,2%) se situa per davall de la mitjana a Espanya (7,3%), que per a dalt està liderada per Castella-la Manxa (8,6%), Navarra (8,4%), Múrcia (7,9%) i Galícia (7,8%).



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon