Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana finalitza les obres que amplien prop a 3.000 m² tres jardins


Els tres nous espais es troben el Les Neus encreuament amb Pedralba, en la mitjana de Gran Avinguda i al carrer Rosers

L'Ajuntament ha finalitzat les obres d'adequació de tres xicotets jardins amb els quals ha ampliat un total de 2.940 m² de zones verdes. La primera de les actuacions s'ha realitzat al carrer Les Neus encreuament amb Pedralba, un espai urbà molt utilitzat per la ciutadania per a caminar cap al nucli urbà o cap al barri de Les Casetes i el barranc de Mandor. La segona zona està situada en la mitjana de la Gran Avinguda a l'altura de l'encreuament amb el carrer Caixa d'Estalvis, unint i donant accés a la zona de jocs infantils. La tercera i última acció s'ha executat al carrer Rosers amb una doble finalitat: crear un jardí urbà que genere un accés atractiu al barranc de Mandor, connectant amb el Bosc de la Benvinguda i els Horts Socials, i que alhora done accés al Pou el Salvador i continuïtat a la travessia Rosers, ampliant la zona d'aparcament fins a un total de 12 places.

En els tres casos les obres, que han ascendit a 251.000 euros, han buscat redissenyar els espais, millorar l'accessibilitat i la mobilitat urbana, integrar el jardí en el paisatge i millorar-los paisatgísticament, respectar l'arbratge ja existent i completar-lo amb nou arbratge i arbustives mediterrànies, dotar el jardí de reg, enllumenat públic i mobiliari urbà adequats i dotació de zones de jocs infantils. 

El primer edil, Salva Torrent, ha afirmat que aquestes actuacions busquen mitigar els efectes del canvi climàtic però també promoure la trobada i la convivència ciutadana.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon