Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria en la I Cimera Valenciana d’Emprenedoria

La Mancomunitat Camp de Túria ha col·laborat en la I Cimera Valenciana d'Emprenedoria organitzada per l'ajuntament de Riba-roja de Túria, municipi que durant tres dies s'ha convertit en seu de la innovació mostrant l'atractiu empresarial del municipi, en paraules de Robert Raga alcalde de Riba-roja de Túria.

Per part seua, Lola Celda presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria ha destacat el significat d'aquesta mena d'esdeveniments per a Camp de Túria i el treball que es realitza des de la Mancomunitat amb el lema: Camp de Túria Territori Innovador.

En la inauguració també va ser present el sotssecretari del Ministeri de Ciència i Innovació, Carlos Marco Estellés. I va ser amenitzada pel conferenciant i escriptor Mario Alonso Puig i l'humorista i showman valencià Eugeni Alemany.
En definitiva, tres dies plens de ponències magistrals, xarrades motivacionals, tallers i espais per al networking i taules d'experiències amb referents de l'emprenedoria. Entre aquestes accions destaca la participació del tècnic d'empresa i subvencions de la Mancomunitat Salvador Olmos, qui ha presentat les ajudes que existeixen a la disposició de les persones emprenedores.
Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon