Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria en la I Cimera Valenciana d’Emprenedoria

La Mancomunitat Camp de Túria ha col·laborat en la I Cimera Valenciana d'Emprenedoria organitzada per l'ajuntament de Riba-roja de Túria, municipi que durant tres dies s'ha convertit en seu de la innovació mostrant l'atractiu empresarial del municipi, en paraules de Robert Raga alcalde de Riba-roja de Túria.

Per part seua, Lola Celda presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria ha destacat el significat d'aquesta mena d'esdeveniments per a Camp de Túria i el treball que es realitza des de la Mancomunitat amb el lema: Camp de Túria Territori Innovador.

En la inauguració també va ser present el sotssecretari del Ministeri de Ciència i Innovació, Carlos Marco Estellés. I va ser amenitzada pel conferenciant i escriptor Mario Alonso Puig i l'humorista i showman valencià Eugeni Alemany.
En definitiva, tres dies plens de ponències magistrals, xarrades motivacionals, tallers i espais per al networking i taules d'experiències amb referents de l'emprenedoria. Entre aquestes accions destaca la participació del tècnic d'empresa i subvencions de la Mancomunitat Salvador Olmos, qui ha presentat les ajudes que existeixen a la disposició de les persones emprenedores.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon