Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant inicia el procediment per a crear una Entitat de Gestió i Modernització per al polígon industrial Enchilagar del Rullo

La entitat és equivalent a les antigues Entitat Gestores, urbanizadores i de Conservació

Amb esta figura jurídica contemplada en LLEI 14/2018 de Gestió de les Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana pretenem millorar la gestió del nostre polígon industrial, la seua conservació i modernització.

L’Entitat de Gestió i Modernització aglutinaria l'actual associació i la dotaria de capacitat administrativa vinculada a l'Ajuntament de Vilamarxant. Representaria no sols als associats sinó al cent per cent dels propietaris i empresaris del polígon. Major capacitat de gestió, autonomia i interlocució amb empresaris, propietaris i administracions públiques.

Amb l’ Entitat de Gestió i Modernització podríem abordar nous projectes com són el Pla de Seguretat i el Pla de Mobilitat de l'àrea industrial, constituir una comunitat energètica de forma més ràpida i àgil i molts altres projectes amb un cost molt reduït per a les arques municipals perquè les EGM compten amb una línia pròpia de subvencions. Per a la pròxima convocatòria de subvencions per a la conservació i modernització de polígons de l'IVACE ja el conseller Rafael Climent ens va avançar en la visita al nostre municipi que les ajudes a polígons industrials passarien de 200.000€ a 1.000.000€ per a aquells que tingueren constituïda l’Entitat de Gestió i Modernització.

Per tot això i amb el beneplàcit de l'Associació d'Empresaris Pol. Ind. Vilamarxant, la Federació Valenciana de Polígons Industrials i la Regidoria de Promoció Econòmica ens posem a treballar coordinadament per a intentar constituir l’Entitat de Gestió i Modernització al més prompte possible.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon