Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria presenta la seua nova iniciativa públic-privada d'allotjament turístic, signa un Conveni amb el Conselelr Colomer

#lliria
Turisme Comunitat Valenciana destina 60.000 euros a l'Ajuntament de Llíria per a la realització de diferents actuacions com a ‘ema 2022, Early Music of Edeta’ o ‘LLUM Fest 2022’

L'alcalde Joanma Miguel i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, han realitzat hui la signatura protocol·lària del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Llíria per al desenvolupament d'accions de promoció turística en el municipi a través de la música durant 2022.

Joanma Miguel ha ressaltat que la renovació, un any més, d'este conveni "ens permet continuar posant en valor la nostra oferta turística a través d'un dels nostres grans recursos, la música, com a Ciutat Creativa de la UNESCO, i fusionar este atractiu basat en una important agenda d'esdeveniments amb uns altres com el patrimoni i la gastronomia".

Projecte d'allotjament turístic


 Per a reforçar aquesta estratègia de promoció turística, la Regidoria de Turisme ha aprofitat la jornada per a presentar el nou projecte que pretén impulsar mitjançant la col·laboració públic-privada. Personal tècnic de l'empresa Terra Urbe ha explicat els detalls de la iniciativa d'allotjament turístic "Albergo Diffuso La Vila", un model nascut a Itàlia en els anys 70 i 80 per a recuperar barris amb marginalitat social i urbana però amb un gran potencial històric i arquitectònic.

"Conscients del potencial creixent de la nostra proposta turística de qualitat i davant la manca d'una oferta suficient d'allotjaments en el nostre municipi, volem promoure este projecte que servirà per a generar una estructura d'hostalatge integrada per habitatges amb característiques singulars quant a la seua identitat històrica, cultural i arquitectònica, i restaurades per al turisme, que oferiran a més una experiència única dins de la Vila Vella", ha comentat el regidor de Turisme, Paco García.

Igualment, l'edil ha destacat que "es tracta d'una proposta que generarà sinergies entre el comerç local i els proveïdors dels serveis, reforçant l'activitat econòmica en el municipi i estimulant, alhora, la creació de noves activitats turístiques, amb la col·laboració de l'Ajuntament i dels actors locals".

Este tipus de turisme integral es basa en la immersió del visitant en la població, que s'allotja en les mateixes cases que les persones oriündes, compra en els mateixos comerços, i participa dels esdeveniments i festes locals.

L'Ajuntament de Llíria elaborarà un pla director que marque les directrius de la rehabilitació dels habitatges i el model d'explotació turística d'estes, perquè puguen suposar també un benefici per a les persones propietàries i per a la concessionària de la gestió del projecte.

Les cases, situades principalment en una àrea de no més 300 metres, hauran de comptar amb infraestructures mínimes d'allotjament que complisquen les condicions bàsiques i adequades de confort, qualitat i habitabilitat, al mateix temps que oferirà una sèrie de serveis complementaris a càrrec de professionals de l'hostalatge i del turisme.

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon