Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els Premis Jaume I de la Vila de Llíria distingeixen a quatre artistes locals

En la vespra del Dia de la Comunitat Valenciana, l'Ajuntament ha entregat els Premis Jaume I de la Vila de Llíria 2022, en un acte celebrat esta vesprada en el conservatori de la localitat i presidit per l'alcalde Joanma Miguel.

En esta edició han sigut distingits quatre artistes de la localitat que han rebut el guardó de mans dels portaveus dels grups municipals.

L'Ajuntament ha volgut reconéixer la trajectòria d'estes persones, amb perfils diferents, però amb el denominador comú de la seua aposta per la cultura. Han rebut el premi Fina García Solaz, que ha col·laborat des de l'art en diferents iniciatives municipals i d'entitats locals, com a Pentagrama; Beatriz Carbonell Ferrer, que ha participat en trobades i exposicions per tot el món a més de rebre diversos premis; Miguel Silvestre Moros, amb més de cinquanta anys de treball escultòric en el qual ha rebut diversos guardons com el Premi de la Direcció General de Belles arts, entre altres mèrits; i Rodolfo Navarro García, artista polifacètic amb un currículum ple d'obres i exposicions en diversos països com la pintura de 1.000 metres quadrats realitzada al costat de la Gran Muralla Xinesa i autor de la rèplica del mosaic dels Dotze Treballs d'Hèrcules aparegut a Llíria.

L'alcalde Joanma Miguel ha destacat que estes persones "demostren que Llíria no és només ciutat creativa per la música, sinó que la creativitat també està present en molts altres àmbits".

"Són també el reflex d'esta societat valenciana oberta al món que sap projectar i reconéixer el talent de les persones que resideixen en esta terra plena de creativitat i grans oportunitats", ha afegit el primer edil.

L'acte ha conclòs amb l'actuació musical de la Colla de Dolçainers i Tabaleters del Camp de Túria.
 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon