Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Ple de la Pobla de Vallbona aprova reclamar a la Diputació la millora de la carretera amb Riba-roja

#lapobladevallbona

El Ple de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona aprova per unanimitat una moció per sol·licitar la millora de la carretera que unix el municipi amb Riba-roja. La via forma part de la xarxa de carreteres de la Diputació de València que té pendent la seua reforma des de fa més d’una dècada.

La CV-372 és una via molt transitada pel veïnat de tots dos pobles i una connexió alternativa a la CV35 per unir la Pobla de Vallbona amb el By-Pass. A més, la carretera ha de servir d’unió entre el Parc Natural del Túria i el de la Serra Calderona.

La carretera ha estat testimoni al llarg dels anys de nombrosos accidents i a més es troba envoltada de terrenys agrícoles que fan que l’herba i els marges facen augmentar la seua perillositat.

La reforma d’esta carretera ha estat una reivindicació de totes les corporacions des de fa dècades i només s’ha aconseguit l’inici de la redacció del projecte, una solució que de moment es troba encallada en la Diputació de València.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon