Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Comencen les activitats del programa “Benaguasil Cuida’t”

  • El programa inclou activitats d'oci, formació i envelliment actiu que busquen potenciar la pràctica d'hàbits saludables, millorar la qualitat de vida, l'autonomia personal, i vitalitat de les persones majors en el municipi.
  • Els regidors Carlos Bosch i Ana Aleixandre han inaugurat el curs "Activa la teua ment"

L'Ajuntament de Benaguasil ha donat inici aquesta setmana a les diferents activitats incloses en el programa "Benaguasil Cuida't", l'objectiu de la qual és fomentar els hàbits saludables i l'envelliment actiu de les persones majors.

Aquest programa municipal va dirigit a persones majors de 60 anys i inclou activitats diverses com a "Ball en línia", cursos de formació, gimnàstica de manteniment, passejos per les vies verdes i el projecte "Activa la teua ment", que un any més ha tingut un gran acolliment entre la població.

Precisament van ser testimonis d'això els regidors Carlos Bosch i Ana Aleixandre, que durant la seua visita per a inaugurar-ho van poder comprovar la gran receptivitat mostrada per les persones que participen en ell.

Cal recordar que totes aquestes activitats són gratuïtes i tenen com a fi promoure una vida sana, activa i feliç, així com millorar tots els aspectes (social, mental i físic) de les persones majors.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon