Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Bétera convoca la VI edició dels concursos de microrelats contra la violència de genere

#betera

Com cada any, l'Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria de Dona i Igualtat, posa en marxa els seus Concursos de Microrelats que tenen com a temàtica comuna la lluita contra la violència de gènere.

D'una banda, s'ha convocat la VI edició del Concurs de Microrelats per a la població major de 18 anys; i per un altre la III edició del Concurs de Microrelats dirigit a joves d'entre 14 i 17 anys, en col·laboració amb la regidoria de joventut.

L'objectiu de l'àrea de la Dona i Igualtat a través d'aquests concursos és sensibilitzar a la ciutadania contra la violència de gènere, així com fomentar la igualtat entre homes i dones per a així enfortir els valors de respecte i igualtat i que entre tots i totes puguem previndre, rebutjar i sensibilitzar aquesta problemàtica social contra la qual combatem diàriament.

Tota la població que vulga participar en aquests concursos té termini fins a l'11 de novembre de 2022 per a presentar per registre a l'Ajuntament de Bétera les seues obres.

Per a més informació poden dirigir-se als següents correus: psicologa@betera.es i juventud@betera.es, o trucar al telèfon de Casa Nebot 961698714.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon