Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Yolanda Díaz insta a la Fiscalia a investigar si hi ha delicte penal entre les plataformes de repartiment


La vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha anunciat aquest dilluns que la seua cartera instarà la Fiscalia General de l'Estat al fet que investigue "si existeix invasió de l'esfera penal" i vulneració dels drets dels treballadors per part de les plataformes de repartiment.

"Dic solemnement que 'Llei Rider' es complirà. Estem en un Estat social i democràtic de Dret i les empreses rebels se sotmetran a l'Estat social i democràtic de Dret", ha dit Díaz durant la seua compareixença en la Comissió de Treball, Inclusió, Seguretat Social i Migracions, en el Congrés dels Diputats.

La vicepresidenta segona ha recordat que la Inspecció de Treball ja ha actuat "contra dues empreses" que han "abusat amb falsos autònoms" i "practiquen obstrucció" a la Inspecció de Treball.

"Això és molt greu. No ho consentirem (...). Soc clara: no pararem i sí, el pes de la llei caurà sobre aqueixes empreses, que són una xicoteta part, que incompleixen aquestes normes", ha recalcat la ministra de Treball.

Díaz ha recordat que des de l'aprovació de la 'Llei Rider' s'ha passat de 3.400 assalariats a 12.074, tots ells contractes indefinits, que demostren que "la llei està funcionant" i que la majoria de les empreses "estan complint amb les seues obligacions".

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon