Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant obri una web turística aprofitant el Día del Turisme


   


Les àrees de Turisme i Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Vilamarxant, dirigides per l'alcalde Xavier Jorge, han treballat durant els últims mesos en aquesta nova web:  https://elcordelturia.com,  que pretén convertir-se en un lloc de referència per a la ciutadania i les persones que visiten el municipi.

La història del poble, la ubicació i l'agenda són algunes de les seccions amb les quals compta la web a la qual hui ja es pot accedir. Així mateix, en el nou portal turístic es podrà consultar amb detall diferents temàtiques com a patrimoni, naturalesa, festes, tradicions, esport, gastronomia o comerç.

D'altra banda, aquesta web estarà viva i actualitzada puntualment, ja que comptarà amb una secció d'actualitat que oferirà la informació actualitzada respecte al turisme de Vilamarxant.

L'alcalde Xavier Jorge, responsable de les àrees de Turisme i Innovació i Noves Tecnologies, ha destacat la importància d'aquesta nova web: "Hui és un dia perfecte per a estrenar la web de turisme de Vilamarxant ja que se celebra el Dia del Turisme".

"Aquest portal serà un referent de tots els visitants del nostre poble però també servirà de suport per a les persones que vivim a Vilamarxant, ja que ofereix la informació més interessant en àrees com a gastronomia, tradicions, patrimoni…", ha finalitzat el primer edil.

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon