Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Un 'Taller de Teatre i Joc Teatral' de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve per a xiquetes i xiquets"

Les activitats que formen part del programa “Conciliamos” han sigut preparades des de les regidories proporcionant una oferta diversa i atractiva per a la població compresa entre 3 i 18 anys

Termini d'inscripció del 19 al 23 i del 26 al 29 de setembre. El taller serà tots els di dimarts i es realitzarà d'octubre a maig.

Aquesta activitat extraescolar facilitarà la conciliació familiar fora de l'horari lectiu

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve llança un "Taller de Teatre i Joc Teatral" dirigit a xiquets i xiquetes d'entre 4 i 9 anys del municipi. Aquesta activitat extraescolar està emmarcada en el programa “Conciliamos 2022-2023”, una oferta d'activitats de suport educatiu i activitats extraescolars culturals i lúdiques dirigides a la població escolar del municipi. Aquest programa té l'objectiu de facilitar la conciliació familiar fora de l'horari lectiu, així com durant els períodes de vacances escolars.

El taller serà gratuït i s'impartirà tots els dimarts de 17 a 18.30 hores en el nou CEIP núm 2 de Sant Antoni de Benaixeve (zona Montesano, av. La Pobla de Vallbona). El taller començarà el pròxim 4 d'octubre i durarà fins a maig de 2023.

El termini d'inscripcions estarà obert del 19 al 23 i del 26 al 29 de setembre. Les inscripcions podran formalitzar-se a través del següent formulari.Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon