Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sanitat comença aquest dilluns a administrar en residències la segona dosi de record per a la Covid-19

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública comença aquest dilluns 26 de setembre a administrar la segona dosi de record de la vacuna contra el coronavirus entre les 25.000 persones que viuen en residències de majors i de diversitat funcional, i el personal que treballa en elles --altres 5.000 persones.

Es tracta de noves vacunes bivalentes, que generen protecció enfront de les subvariantes de ómicron (les presents actualment), així com enfront d'altres variants que van circular amb anterioritat, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

Més endavant també rebran aquesta nova dosi de record altres grups de població com és el personal sanitari, els qui tenen condicions de salut d'alt risc, i la població a partir de 80 anys, d'acord amb les Recomanacions de Vacunació enfront de COVID-19 per a la tardor a Espanya del Ministeri de Sanitat.

El conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, Miguel Mínguez, ha destacat que "l'objectiu és començar la campanya protegint els col·lectius més vulnerables de cara a la tardor". "És important recordar que la immunització és la millor protecció en protecció enfront de les formes greus de la malaltia i que la vacuna continua salvant vides", ha remarcat.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon